Covebo en Accent Jobs Nederland gaan samen

0

Covebo en Accent Jobs Nederland bundelen hun krachten om samen hun ambitie waar te maken om toe te treden tot de top 10 van spelers op de Nederlandse uitzendmarkt.

Beide bedrijven blijven als zelfstandige ondernemingen op de uitzendmarkt aanwezig. The House of HR, de Belgische HR-groep met merken als Accent Jobs (in Nederland en in België) Logi-technic en Peak6, maakt deze overname mogelijk doordat haar hoofdaandeelhouder NAXICAP Partners een meerderheidsbelang neemt in de nieuwe combinatie.

Accent Covebo Group

Door de alliantie tussen Covebo Uitzendgroep en Accent Jobs Nederland – de business unit van The House of HR die zich specialiseert in tijdelijke vacatures die uitzicht bieden op vast werk – spelen beide bedrijven gezamenlijk in op de vraag naar internationaal gekwalificeerd personeel en flexibele maatwerkoplossingen. De bedrijven volgen de vragen van de markt op de voet en zorgen zo voor een lokale verankering. De omzet van de Accent Covebo Group bedraagt 100 miljoen euro en samen voorzien de bedrijven elke dag meer dan 3.500 mensen van werk.

Covebo Uitzendgroep

De Covebo Uitzendgroep werd opgericht in 2001 door John van de Veen en Gert Bouw en heeft zich, naast de bemiddeling van Nederlanders, gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling, met een specifieke focus op het plaatsen van internationale medewerkers in (food)productie, logistiek, techniek, bouw en facilitaire dienstverlening. Covebo heeft een landelijk netwerk, maar is van oudsher sterk vertegenwoordigd in Midden-Nederland. Als decentrale organisatie beschikt Covebo in totaal over 18 vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen, met een focus op een sterke lokale verankering. In 2014 boekte Covebo een omzet van  € 78 miljoen.

House of HR: elke regio in Nederland bedienen

The House of HR richt zich sterk in op internationale groei, licht Jérôme Caille, ceo van The House of HR, toe. ‘Een eerste stap hiertoe werd eerder dit jaar gezet via de alliantie met het Franse Abylsen. In Nederland waren we reeds sinds 2006 actief via een netwerk van 16 Accent Jobs vestigingen. Door onze krachten te bundelen met Covebo Uitzendgroep kunnen we vanaf nu elke regio in Nederland bedienen. Bovendien vergroten we zo onze internationale aanwezigheid met vestigingen in Polen en Duitsland.’

Bron: The House of HR

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer