Creyf’s uitgeroepen tot ‘Uitzendbureau van het Jaar 2010’

7

HR-professionals en uitzendkrachten hebben Creyf’s Uitzendbureau uitgeroepen tot Uitzendbureau van het Jaar 2010. ASA Student Uitzendbureau is net als vorig jaar uitgeroepen tot Flexspecialist van het Jaar.

Aan het onderzoek hebben ruim 13.000 opdrachtgevers en uitzendkrachten deelgenomen. Creyf’s werd zowel door de HR-professionals als de uitzendkrachten als beste beoordeeld met een gemiddeld eindcijfer van 7,4. Tènce!, de winnaar van 2009, is dit jaar tweede geworden en scoorde drietiende punt lager dan Creyf’s Uitzendbureau. Randstad heeft de derde plaats behaald.

Uitzendkrachten vinden het, in deze economisch onzekere tijd, belangrijker dan ooit om vooral snel (15%) een kwalitatief goede baan te vinden (18%). Hierbij speelt de deskundigheid van de intercedenten de belangrijkste rol (19%). De stiptheid van de salarisbetaling, bereikbaarheid en de vriendelijkheid van de intercedenten krijgen in het onderzoek de hoogste waardering. Niet alleen voor de uitzendkrachten geldt dat kwaliteit belangrijk is bij de keuze voor een uitzendbureau, maar ook voor de opdrachtgevers. Hierbij gaat het zowel om de kwaliteit van de uitzendkrachten (32%) als de deskundigheid van de intercedenten (22%) die opdrachtgevers als de belangrijkste factoren beschouwen. Vriendelijkheid van de intercedenten, mate van meedenken en de bereikbaarheid scoren vervolgens de hoogste punten onder opdrachtgevers.

Net als vorig jaar is ASA Student Uitzendbureau uitgeroepen tot Flexspecialist van het Jaar. Met een 7,04 als eindcijfer bleef ASA Student Uitzendbureau de andere twee genomineerden (Technicum en StudentenWerk) voor in deze categorie.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

7 reacties

  1. Rob Koster op

    Vanaf deze plek van harte gefeliciteerd voor Creyf’s. Altijd leuk om als ex-werknemer te lezen dat Creyf’s nog steeds staat voor kwaliteit & afspraak = afspraak. Ga zo door!

  2. Creative PC Training op

    Sinds kort vernomen dat jullie bekroond zijn met uitzendbureau van het jaar 2010.
    Onze welgemeende felicitaties, en hopen ook met jullie een leuke en langdurige relatie op te bouwen.

Reageer