Dag van de Uitzendondernemer 2018

0

Op donderdag 29 maart 2018 vindt de zesde editie van de Dag van de Uitzendondernemer plaats in DeFabrique in Utrecht. De organisatie hoopt intermediairs uit het hele land te mogen verwelkomen.

Volgens Dennis Luyten, directeur Pay for People en initiatiefnemer, biedt de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) deelnemers ‘de kans hun business te verbinden met de toekomst en onbenut potentieel te ontdekken’. Luyten: “Dat klinkt misschien wat cryptisch, maar is het zeker niet. We hebben het duo Fountainheads, bestaande uit Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen, bereid gevonden om deelnemers mee te nemen langs actuele trends en ontwikkelingen en hen de ogen te openen. In dit nieuwe tijdperk waarin de arbeidsmarkt snel en ingrijpend verandert, is stilstaan immers geen optie. De Foutainheads zetten deelnemers in de plenaire sessie aan op zoek te gaan naar hun great unknown.”

Nieuwe arbeidsrelaties

Tijdens de DVDU is er ook aandacht voor de juridische aspecten van de toekomst. Spreker en dagvoorzitter Hendarin Mouselli (advocaat arbeidsrecht) gaat tijdens het plenaire deel dieper in op nieuwe arbeidsrelaties en het ‘nieuwe geld’: hoe kunnen uitzendondernemingen en detacheringsbureaus in de toekomst nog verschil maken? In de kennissessies die volgen, kunnen deelnemers ook andere aspecten van het uitzendvak verkennen. Anouk Kon (Indeed) vertelt in een break-out sessie wat de meest effectieve manier is om talent aan te trekken en waarom oude methoden niet langer effectief zijn. Arbeidsrechtadvocaat Daniël Maats bespreekt opmerkelijke wijzigingen in wet- en regelgeving en GroeiPartner Jack Korsten verkent manieren om een zeven sterren uitzendbureau te realiseren. Uiteraard wordt de DVDU ook dit jaar afgesloten met een informele netwerkborrel.

Programma en aanmelden

Voor meer informatie over de Dag van de Uitzendondernemer op donderdag 29 maart 2018  in De Fabrique te Utrecht, aanmelden en inschrijven voor de kennissessies en de rolling lunch, ga naar www.uitzendondernemer.nl.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer