YoungCapital Best Managed Company 2017

0

YoungCapital is uitgeroepen tot de Best Managed Company 2017. Het is voor YoungCapital de zevende maal dat zij deze prestigieuze award in de wacht slepen.

Dat heeft Deloitte, organisator van de verkiezing, donderdag bekendgemaakt.

YoungCapital

YoungCapital is voor de zevende keer uitgeroepen tot Best Managed Company. In het juryrapport scoort YoungCapital onder andere hoog op de pijlers ´strategie & beleidsvorming, cultuur en IT´. “Deze award is een erkenning van onze start-upmentaliteit als drijvende kracht”, zegt Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital. “Innoveren zit in ons DNA, en met technologische ontwikkelingen lopen we voorop. De komende tijd blijven we de markt challengen, dus hopelijk mogen we deze prijs ook volgend jaar weer ontvangen.”

Best Managed Companies

Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich o.a. op Nederlandse ondernemingen die een omzet hebben van minimaal vijftien miljoen euro en financieel gezond zijn.

Bron: YoungCapital

Lees ook: YoungCapital weer Best Managed Company

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer