YoungCapital weer Best Managed Company

0

YoungCapital is voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot Best Managed Company. De marktleider in recruitment van jong talent behoort hiermee opnieuw tot de best bestuurde bedrijven van Nederland.

Dat heeft Deloitte, organisator van de verkiezing, gisteren bekendgemaakt.

De jury roemde de innovatieve en flexibele aanpak van YoungCapital. Het bedrijf scoort onder andere hoog op de pijlers ‘continue serviceverbetering’ en ‘optimalisatie van bedrijfsprocessen’. ‘Innoveren en jezelf blijven verbeteren zijn belangrijk om de continuïteit van je bedrijf te garanderen’, vertelt Ineke Kooistra, ceo van YoungCapital. ‘Dat wij deze prijs voor de zesde keer in ontvangst mogen nemen, laat zien dat onze way of working werkt.”

Eigen software

Bij YoungCapital, van oorsprong een internetbedrijf, draait sinds begin januari de hele backoffice op EPIC, een door het bedrijf zelf ontwikkeld softwaresysteem voor onder meer verloning, planning en facturatie. ‘Dit is een grote stap voor de wendbaarheid van onze organisatie’, zegt Kooistra. ‘(..) Wij willen snel kunnen schakelen op basis van nieuwe inzichten. Een systeem als EPIC maakt het mogelijk om onze eigen data beter, slimmer en sneller in te zetten.’

Bron: YoungCapital

Noot van de redactie: eerder deze week maakte YoungCapital bekend dat het bedrijf in 2016 een recordomzet van 203 miljoen euro heeft geboekt, een omzetstijging van bijna 60%.

Lees ook: YoungCapital is Best Managed Company

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer