Dag1 wint Gouden Gazelle

0

Recruitmentbureau Dag1 uit Utrecht is bekroond tot Gouden FD Gazelle 2015.

Dit maakte Het Financieele Dagblad bekend tijdens de feestelijke FD Gazellen bijeenkomst eind vorige week.

Dag1 is met een omzetgroei van 1.100% tussen 2012 en 2014 het snelst groeiende bedrijf in de categorie ‘Klein’ (omzet 100.000 euro tot 2 miljoen euro) van de provincie Utrecht.

‘Beter en leuker’
Maartje Daamen en Ingrid de Graaf, directeuren van Dag1 over de enorme omzetgroei van het bedrijf: ‘Vier jaar geleden hadden we prima banen in de uitzendbranche. Maar daar maar liepen we tegen de kaders aan. Het was te inefficiënt ingericht, op KPI’s jagen en koffiedrinken. Toen dachten we: dit kunnen we zelf veel beter en leuker! Onze mensen zijn volledig gecommitteerd aan het samenbrengen van kandidaten en organisaties, dat is het enige doel. Onze medewerkers hebben de vrijheid en verantwoordelijkheid om hun eigen pad te volgen. Het resultaat is dat meer dan 99% van onze mensen met succes werkt bij hun organisaties. We zijn vanaf het begin nog geen klant kwijtgeraakt!’

In totaal zijn 58 ondernemingen uit de provincie Utrecht uitgeroepen tot FD Gazellen. Dit jaar zijn landelijk in totaal 490 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen-ranglijst.

Kijk op de site van Dag1 voor een impressie over de FD Gouden Gazelle.

Bron: FD

Lees ook: YER Talent wint Gouden Gazelle 2015

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer