Devocare Best Presterende Werkgever in Uitzendbranche

0

Devocare is door het Nationale Business Succes Award Instituut Arbeidsmarkt uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever in de Uitzendbranche.

Volgens de Nominatiecommissie heeft Devocare zich ontwikkeld tot een toonaangevend uitzendbureau met een zeer sterke positionering in de onderwijssector. ‘Devocare weet zijn brede sectorknowhow uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het wordt algemeen als een van de beste en meest vooruitstrevende bedrijven op dit gebied gezien.’

Uitzendbureau voor het onderwijs
Devocare heeft zich gespecialiseerd als uitzendbureau voor het onderwijs. Directeur Alex Deelen werkt momenteel met vijf vaste kantoormedewerkers vanuit het nieuwe kantoor aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Devocare heeft inmiddels 20.000 kandidaten, waarvan er 18.000 onderwijsgevend en 2.000 onderwijsondersteunend, in haar bestand.

Laag personeelsverloop en ziekteverzuim
De jury van het Nationale Business Succes Award Instituut prijst met name het gerichte aannamebeleid en het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die de organisatie haar medewerkers geeft, en die voor een zeer laag personeelsverloop en ziekteverzuim zorgdragen.
‘Devocare onderscheidt zich op diverse onderdelen van zijn concurrenten’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Het zijn allesbehalve cv-schuivers. Zo wil het bedrijf niet alleen zijn vaste medewerkers, maar ook al zijn uitzendkrachten, persoonlijk kennen. Als één van de uitzendkrachten uitvalt door ziekte, zorgt men altijd onmiddellijk voor een vervanger.’

Dezelfde arbeidsvoorwaarden uitzendpersoneel
Bijzonder is de overtuiging dat uitzendpersoneel dezelfde secundaire arbeidsvoorwaarden dient te genieten als onderwijscollega’s met een vaste dienstbetrekking. Devocare heeft het met overtuiging voor elkaar gekregen dat zijn onderwijs-uitzendkrachten ook in veel gevallen gedurende de schoolvakanties en ziekte worden doorbetaald door hun tijdelijke werkgever.


Bron: Devocare


Lees ook: Worktrans wint Succes Award in ’transport uitzendbranche’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer