Vacature: YoungCapital zoekt Pokémontrainers

0

YoungCapital, presenteert de leukste vakantiebaan van deze zomer: Pokémontrainer. De uitzender zoekt per direct flexibel inzetbare trainers die de Pokéstops in de studentensteden van Nederland in kaart kunnen brengen, in het spel Pokémon Go. De Pokémontrainer wordt uitbetaald in Pokécoins.

YoungCapital wil de Pokémontrainers inzetten om de Pokémon-lokpunten voor iedereen in kaart te brengen, in alle steden waar zij een vestiging heeft. Met deze informatie kunnen kandidaten die op gesprek komen op een vestiging, van tevoren de route met de meeste Pokéstops uitstippelen.

Functie

Als Pokémontrainer ga je rond de vestigingen van YoungCapital op zoek naar Pokéstops. Deze geef je door aan YoungCapital, die ze vervolgens in kaart brengt voor haar doelgroep. Hier staat uiteraard een marktconforme vergoeding tegenover. Per Pokéstop krijgt de trainer een leuk bedrag aan Pokécoins.
De ideale Pokémontrainer is flexibel, sportief en heeft diepgaande kennis van Pokémon Go. Solliciteren kan via de vacature op de website. Met een videomotivatie kan de kandidaat zijn of haar sollicitatie extra kracht bijzetten.

Bron: YoungCapital

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer