Directie OTTO Work Force uitgebreid

2

Van 2009 op 2010 is de omzet van OTTO Work Force in Nederland met 17,9 procent gegroeid. Om de komende jaren nog verder te kunnen groeien, heeft de uitzendorganisatie uit Venray onlangs haar directie uitgebreid.

Per 1 mei is Sjoerd Peters tot de directie toegetreden in de rol van Operationeel Directeur. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten binnen OTTO Work Force in Nederland.

De huidige directie over de nieuwe directeur: ‘We zijn ervan overtuigd dat de uitbreiding van de directie een uitstekende basis vormt voor de verdere groei van OTTO Work Force en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.’
 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

  1. Laat de vpro hem ook maar interviewen op radio 1 kijken of hij het er net zo slecht van afbrengt als F van Gol. Wat een drama uitzending. Arme Polen!

Reageer