DIT sluit aan bij Vakgilde

0

DIT Bouw en Techniek heeft zich aangesloten bij het Vakgilde. Het Vakgilde ondersteunt leerlingen bij het leren in de praktijk en het vinden van een (stage)baan.

Vakgilde wil graag alle leerlingen naar een leerwerkbaan bemiddelen. Daarom is het altijd op zoek naar andere opleiders, erkende leerwerkbedrijven, uitzendorganisaties en detacheerders die zich willen aansluiten. “Samen staan we sterker,” aldus Michael Ammerlaan, algemeen directeur Vakcollege Groep.

Voor DIT Bouw en Techniek heeft de aansluiting te maken met maatschappelijk verantwoord ondernemen. René van Beek, commercieel directeur bij DIT: "Wij vinden het, ook vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk om stages en leerwerkbanen in te brengen bij Vakgilde. Wij zijn voor onze opdrachtgevers altijd op zoek naar gekwalificeerde, enthousiaste en betrouwbare medewerkers. Door de samenwerking met Vakgilde krijgen wij goede toegang tot de volgende generatie trotse technische vakmensen."

Technicum, Start People en Creyf’s en Otter Westelaken zijn ook al aangesloten als partner van Vakgilde.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer