EchtWerk.nl: nieuw platform voor techneuten

0

Vandaag wordt het sociale platform voor techneuten ‘EchtWerk.nl’ gelanceerd. Dit is een online platform waar techneuten en bedrijven actief in de technische branche, hun passie voor de techniek kunnen delen.

EchtWerk.nl is een resultaat van een samenwerking van drie partijen (Humares, Get.Noticed & Zippycraft).

Kennis delen
De ontwikkeling van het platform nam in totaal twee jaar in beslag. Het begon met een onderzoek waaruit bleek dat de techneut een online plek mist waar die zijn passie, werk en kennis kan delen met vakgenoten. Dit bracht de drie partijen op het idee om deze plek voor de wereld van de techniek te scheppen. Op basis van marktonderzoek werd het EchtWerk-platform ontwikkeld met de techneut als middelpunt.

Behoefte
Op EchtWerk.nl kunnen deelnemers zich profileren, laten informeren en communiceren met collega-techneuten. Een lasser kan bijvoorbeeld een foto van zijn laatste spectaculaire project plaatsen. Een monteur stelt een vakinhoudelijke vraag en krijgt antwoord van zijn collega’s uit heel Nederland. Bedrijven delen hun grotere projecten en een engineer deelt zijn kennis middels een blogartikel.

Patrick van der Ploeg, CEO van mede-initiatiefnemer Humares is blij met het resultaat: “In onze dagelijkse gesprekken met technici en met technische bedrijven merken we dat er behoefte is om passie, kennis en trots over ons mooie vakgebied te delen. Ik ben blij dat wij een rol kunnen spelen in het platform dat dit mogelijk maakt.

Bron: Humares/Get.Noticed/Zippycraft

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer