Experts in Flex: nieuwe naam bedrijf Henk Geurtsen

0

Henk Geurtsen en zijn partners Bert Visser en Chris van der Laan zijn al geruime tijd actief onder de naam Flex-Experts. Met ingang van heden is de naam gewijzigd in “Experts in Flex”.

Reden van de wijziging is een in de ogen van de rechter mogelijke verwarring die op zou kunnen treden, omdat er in Groningen een uitzendbureau is gevestigd met de naam FlexExpert en de namen van beide vennootschappen vrijwel identiek zijn.

Henk Geurtsen: “Het risico van verwarring zie ik niet en heb ik in de praktijk ook niet ervaren. Beide partijen zijn weliswaar actief in de flexbranche, maar de ene als uitzendbureau en wij als adviesbureau. Maar goed, de rechter heeft anders geoordeeld. De naam Experts in Flex is een prima alternatief en dekt ook exact de lading van hetgeen wij doen”.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer