Faillissement TCS Interimmanagement, Mencen & Co neemt over

0

TCS Interimmanagement uit Leiderdorp, gespecialiseerd in het detacheren van financieel personeel, is failliet. De crisis heeft het bedrijf de das om gedaan.

Dat blijkt uit het verslag van de curatoren dat op internet te vinden is. Het bestuur heeft zelf het faillissement aangevraagd en verklaard dat ‘de detacheringsmarkt (…) snel is verslechterd als gevolg van de economische crisis. Dit uitte zich niet alleen in een verminderde vraag naar personeel, maar ook in geringere of negatieve marges’.

Uit het verslag blijkt dat het bedrijf in 2008 nog een omzet van ruim een miljoen euro had waarvan drieeneenhalve ton winst was. De cijfers over 2009 zijn niet betrouwbaar, aldus de curatoren. Het bedrijf is inmiddels overgedragen aan detacheerder Mencen & Co. De site van TCS is nog steeds online te bezoeken.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer