Driessen HRM Payroll ziet omzet 30% stijgen

0

Driessen HRM Payroll heeft de omzet over het eerste half jaar van 2010 met 30 procent zien stijgen. Het doel voor heel 2010 is een omzetstijging van 20 procent.

Driessen HRM Payroll wist in 2009 een autonome groei te realiseren van 15 procent, ondanks de moeilijke markt. Nu is de omzet in het eerste half jaar van 2010 al met ruim 6 miljoen euro naar 27 miljoen euro gestegen ten opzichte van het eerste half jaar van 2009.

De groei is te danken aan nieuwe klanten zoals de ANWB en aan het uitbreiden van de dienstverlening aan bestaande klanten, zoals de gemeente Utrecht. Driessen HRM Payroll is sterk in de markt voor gemeenten en waterschappen. De overheidssector heeft de crisis in 2009 nog niet gevoeld, omdat de budgetten reeds vast stonden. Nu komen er echter bezuinigingen aan.

Toch is Driessen HRM Payroll optimistisch. De komende tijd volgt de uitslag van een aantal aanbestedingstrajecten, waaraan Driessen deelneemt. ‘Wij zijn er helemaal klaar voor’, laat directeur Jeroen Driessen weten. ‘We willen er een mooie tweede helft van 2010 van maken.’

Het eerste hoogtepunt staat al gepland: het personeel was een trip naar Londen beloofd als de omzetgroei in 2010 20 procent zou bedragen. Nu het eerste half jaar de verwachtingen al overtreft, zijn de hotels en tickets geboekt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer