Financieel expert voor Raad van Commissarissen USG

0

De Raad van Commissarissen van USG People wil graag uitbreiden met een financieel expert. Daarom willen zij Rinse de Jong voordragen als nieuw lid van de Raad.

Rinse de Jong is registeraccountant en heeft een gedegen financiële achtergrond. Laatstelijk was hij werkzaam als CFO van Essent waarin hij naast de reguliere financiële zaken onder andere verantwoordelijk was voor risk management en IT. Ook heeft hij als CFO gewerkt voor ASM International N.V. en heeft hij bij Reed Elsevier diverse functies vervuld als treasurer en controller.

De Centrale Ondernemingsraad heeft inmiddels kennis gemaakt met Rinse de Jong en zij heeft een positief standpunt bepaald omtrent de voorgenomen benoeming.

De Raad van Commissarissen is voornemens Rinse de Jong voor te dragen om te worden benoemd op de binnenkort te houden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. In afwachting van zijn benoeming zal Rinse de Jong worden toegevoegd aan de Raad van Commissarissen.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer