Financiële tak Luba overgenomen

0

Detacheerder FISO Iterim & Recruitment heeft Detaccount overgenomen.

In 2010 werd de naam van Detaccount veranderd in Luba Financieel. Met de overname wordt de oude naam weer in ere hersteld. De twintig medewerkers die bij de overname zijn betrokken, krijgen allemaal een plekje in de nieuwe organisatie.

FISO, gevestigd in Katwijk en Hoofddorp, gaat voor Detaccount een vestiging in Leiden openen. De medewerkers van Detaccount hoeven dus niet van standplaats te wijzigen. Ook zullen een aantal andere bedrijfsactiviteiten van FISO naar Leiden verhuizen.

De overname van Detaccount past bij de ambitie en initiatieven van FISO Interim & Recruitment, om haar dienstverlening uit te breiden. Op dit moment is het bedrijf concreet met nog een andere overname bezig. Hierover kon Bart Maas, directeur van FISO vanwege de geheimhoudingsplicht echter nog geen uitspraken doen.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer