Flex-Solutions neemt een belang in Company You

0

Flex-Solutions in Almere neemt een belang in Company You uit Valburg. Hierdoor krijgt Flex-Solutions de beschikking over de door Company You ontwikkelde HR Allocatie service.

Er zijn geen financiële details bekend gemaakt.

Bij HR Allocatie service wordt de werving en selectie voor de opdrachtgever verzorgd, die vervolgens zelf beslist of hij de werknemer in dienst neemt of onderbrengt bij een hr-dienstverlener. Deze dienstverlening is vooral bedoeld voor bedrijven die gebruik maken van seizoenswerkers.


Nieuw full service model

Monique Dubois, directeur van Flex-Solutions, ziet de deelname als een belangrijke eerste stap naar een nieuw full service model zodat de MSP (managed service provider) volledig kan inspelen op alle nieuwe ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving. Monique Dubois: ‘De samenwerking met Company You zal het eenvoudiger maken om vraag, aanbod en functie eisen (vakkennis, diploma’s etc.) met elkaar in overeenstemming te brengen. We blijven doorpraten met andere partijen om uiteindelijk tot het ultieme service model te komen.’

Maarten Wienbelt, directeur van Company You, is het daar helemaal mee eens: “Ik zie synergie-voordelen en ik geloof dat de visie van Flex-Solutions perfect aansluit bij onze toekomstplannen.’

Bron: Flex-Solutions/ Company You

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer