Flexdiner 2016: ‘de balans tussen vast en flex’

0

Op 26 mei a.s. organiseert Flexmarkt het Flexdiner 2016 in het Naarderbos in Naarden. Dit exclusieve diner biedt flexondernemers een unieke mogelijkheid om met experts van gedachten te wisselen over de rol van flex in de veranderde markt.

Voor flexbedrijven is het essentieel om bij te blijven, mee te bewegen en vooruit te lopen in de markt. Alleen dan kunnen zij overleven in deze dynamische wereld. Zo zullen werkgevers vast en flex in de toekomst steeds meer integreren en het vinden van integrale vast/flex-oplossingen wordt daarom een belangrijke taak. Het thema van het Flexdiner 2016 is dan ook ‘De balans tussen vast en flex’, oftewel, hoe integreren jouw klanten vast en flex en hoe kan jij daar als flexbedrijf op inspelen? Hoe kan je nog meer worden gezien als adviseur en business partner? Kortom, hoe word je koploper in de flexbranche?
Daarop krijgen flexondernemers antwoord tijdens het exclusieve Flexdiner 2016.

Zij kunnen plaatsnemen aan tafel samen met topsprekers Jan van Setten (coach, enter-trainer), Rob van Elburg (eigenaar Rave-recruitment en recruiter van het jaar 2014), Wim Davidse  (oprichter-eigenaar Dzjeng en hoofdredacteur Flexmarkt) en Han Mesters (Sector Bankier bij ABN AMRO).
Dit exclusieve diner biedt flexondernemers een unieke mogelijkheid om met deze tafelgenoten en collega’s in gesprek te gaan over de ontwikkelingen en uitdagingen van de flexmarkt van de toekomst.

Inschrijven voor het Flexdiner 2016 op 26 mei a.s. kan online.


In de aanloop naar het Flexdiner 2016 heeft Reed Business Information, uitgever van Flexmarkt, een hier te downloaden white paper (pdf) over het thema ‘De balans tussen vast en flex’ uitgebracht.


Lees ook: Flexdiner: samen de toekomst proeven

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer