Payroll Select neemt Flint Personeelspartner over

0

Payroll Select heeft Flint Personeelspartner overgenomen. Het is de vijfde overname die Payroll Select in korte tijd doet.

Volgens de payrollorganisatie past dit bij de strategie om de activiteiten in belangrijke markten en regio’s via selectieve overnames uit te breiden.

Flint Personeelspartner

Flint Personeelspartner in Nijmegen bestaat tien jaar en heeft een sterke vertegenwoordiging in de regio Gelderland. Het bedrijf is gespecialiseerd in payrolling, back office diensten voor uitzendbureaus  en services voor zelfstandigen. In 2016 verwacht Flint Personeelspartner een omzet van circa 25 miljoen euro te realiseren.

Payroll Select

Payroll Select verwacht in 2016 een totale omzet te realiseren van 200 miljoen euro en dagelijks voor ruim 15.000 medewerkers in diverse sectoren werk te bieden. Payroll Select is actief in heel Nederland en in diverse branches zoals callcenters, onderwijs, horeca en de intermediaire markt. Het bedrijf heeft vestigingen in Zutphen en Deventer waar een team van meer dan 110 medewerkers werkzaam is.

Bron: Payroll Select
Lees ook: Payroll Select neemt Prokx Payroll Professionals over

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer