FlexFirst bij SBS6 Feiten & Fabels

0

Afgelopen dinsdag 23 februari hebben de tv-opnames van het SBS 6 programma Feiten & Fabels plaatsgevonden op het hoofdkantoor van FlexFirst Personeelsbemiddeling in Best. De uitzending is te zien op zondag 28 februari om 16.30 uur.

Presentatrice Aukje van Ginneken en haar productieteam hebben uitgebreid kennisgemaakt met de FlexFirst-organisatie. Tijdens de interviews werden er opnames gemaakt en diverse bedrijfsprocessen vastgelegd. De sterke groei van de uitzendsector in Nederland en het belang van professionele en gecertificeerde dienstverleners zijn uitvoerig besproken.

Voorafgaand aan de opnames hadden zij mensen op straat geïnterviewd met hun stelling ‘Via een uitzendbureau vind je sneller een baan!’ FlexFirst, een franchise-organisatie, zegt zich te onderscheiden doordat ruim 2/3 van haar uitzendkrachten uiteindelijk via FlexFirst een vaste baan vindt.

De uitzending is te zien op zondag 28 februari om 16.30 uur en de herhaling op zondag 6 maart om 12.00 uur. De uitzending staat inmiddels ook op YouTube.

 

 

Bron: FlexFirst

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer