FlexService

0

Het is de missie van FlexService om in de flexmarkt product- en marktleider te zijn/worden met intelligente en kostenbesparende software voor bemiddeling en urenadministraties.

We doen dit door het maken van software die inzichtelijk en gebruikersvriendelijk is, aandacht heeft voor de processen en logistiek van gegevens in de organisaties, en klaar is om te koppelen met de omgeving. Dat maakt nieuwe vormen van dienstverlening en andere manieren van werken mogelijk. De belangrijkste competentie van FlexService hiervoor is niet zozeer het ontwikkelen van software alswel software-ontwikkeling in samenwerking met klanten. We hebben er nog steeds zichtbaar plezier in om voor onze klanten dé oplossing te maken waarmee ze sneller en beter kunnen werken. Soms met een stuk complexe technologie vertaald naar een simpel te gebruiken oplossing, soms met eenvoudige aanpassingen.

Bezoekadres
Julianalaan 1
1213 AP Hilversum

Postadres
Postbus 21
1200 AA Hilversum

Telefoon: 035 – 6464400
Fax: 035 – 6464419

E-mail: info@flexservice.com
Website: www.flexservice.com

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer