Flinke omzetgroei bij DPA Group

0

DPA Group heeft in 2015 een stevige omzetgroei geboekt van 35,5%. Dat heeft de detacheerder vooral te danken aan overnames, maar ook de autonome groei was vorig jaar aanzienlijk met 11%. CEO Eric Winter zegt dat de marktontwikkelingen een goed perspectief bieden voor verdere autonome groei.

Over het boekjaar 2015 rapporteert DPA een nettoresultaat van 4,8 miljoen euro (2014: 1,5 miljoen). Dit is inclusief een boekwinst van 2,3 miljoen euro door de verkoop van het aandelenbelang in ICT Automatisering N.V.

In 2015 groeide de omzet van DPA vooral dankzij de overnames van SOZA, XPERT en ConQuaestor met 35,5% tot 116,3 miljoen euro. In dat 2014 bedroeg de omzet 85,8 miljoen. Het aandeel in de omzet van professionals die in loondienst van DPA zijn nam toe: autonoom steeg deze omzet met 16% ten opzichte van 2014.

Specialistische kennis

Volgens DPA is er een toenemende behoefte bij organisaties om hun wendbaarheid te vergroten door de flexibele inzet van specialistische kennis. In combinatie met de groei van de economie leidt dit volgens DPA tot een toenemende vraag naar zijn dienstverlening.

 

Bron: DPA

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer