Frans mededingingsonderzoek naar Randstad

0

De Franse mededingingsautoriteiten doen onderzoek naar Randstad. Dat maakte de uitzendorganisatie donderdag bekend. Eerder had de Zwitserse branchegenoot Adecco ook al laten weten onderwerp te zijn van een onderzoek naar mogelijke overtredingen van de concurrentieregels.

Randstad liet weten verder geen commentaar te kunnen geven. ‘We hebben geen specifieke informatie waar de autoriteiten naar op zoek zijn,’ aldus een zegsman. Het bedrijf zei mee te werken aan het onderzoek en vertrouwen te hebben in een ‘positieve uitkomst’.

Het mededingingsonderzoek, waarbij ambtenaren woensdag bij het bedrijf binnenkwamen en papieren en harddisks kopieerden, heeft geen effect op de dagelijkse gang van zaken bij de onderneming. ‘Er is niemand opgepakt,’ aldus de woordvoerder. ‘Als er met zaken is gerommeld, is het een goede zaak dat het onderzocht wordt,’ voegde hij eraan toe.

Ook ManpowerGroup heeft via een persbericht laten weten dat de Franse mededingingsautoriteiten onderzoek naar hen doen.

(c) ANP 2013

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer