Fusie AB Zeeland en AB Werkt een feit

0

De ledenraden van uitzendorganisaties AB Zeeland en AB Werkt hebben ingestemd met een fusie tussen beide partijen. De gefuseerde organisatie zal verder gaan onder de naam AB Werkt.

Maanden aan gesprekken en voorbereidingen gingen hieraan vooraf. In maart werd bekend dat de partijen de mogelijkheden tot fuseren onderzochten. ‘Zorgvuldigheid is heel belangrijk. De impact die dit heeft is natuurlijk groot,’aldus Eric Hubers, voorzitter van de gefuseerde coöperatie.

AB Werkt heeft na de fusie vijf vestigingen in zuid Nederland. Het hoofdkantoor van de gefuseerde organisatie staat in Roermond waar directeur Jack Janssen aan het roer staat. De fusie zal geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid, benadrukt Janssen. ‘Een baangarantie kan niemand afgeven tegenwoordig, maar als er mensen moeten afvloeien, komt dat niet door deze fusie.’

De ledenraden van de twee organisaties zijn samengevoegd tot één nieuwe raad. Hierbij hebben een aantal verschuivingen plaatsgevonden. Ook is er een nieuwe Raad van Commissarissen samengesteld.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer