Fusie World Wide Security en Formule Plus

1

Per 1 januari 2010 zijn World Wide Security en Formule Plus Uitzendbureau gefuseerd. De nieuwe onderneming zal verder gaan onder de naam Formule Plus.

World Wide Security is gespecialiseerd in het leveren van gekwalificeerd beveiligingspersoneel in verschillende soorten beveiligingsdiensten, bijvoorbeeld het beveiligen van openbare ruimten en voor het publiek toegankelijke bezoekerscentra, waaronder schouwburgen, concertgebouwen en stadions.

Formule Plus heeft als kerntaken het leveren van horeca en venue- personeel. Door het bundelen van krachten ontstaat een organisatie dat elk evenement en horecagelegenheid volledig kan voorzien van gekwalificeerd en professioneel personeel.

Als locatie is gekozen voor het oude kantoor van World Wide Security in Wormerveer.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Formule Plus en WWS zijn inmiddels weer een aantal maanden uit elkaar. Formule Plus bestaat niet meer en WWS is verdere gegaan met alleen Security werkzaamheden.

Reageer