Great Place to Work: Hobij, Secretary Plus, Creyf’s en Adecco scoren hoog

0

Uitzendbureau Hobij is gisteravond, tijdens een feestelijk gala in Amsterdam, officieel benoemd tot Great Place to Work. Daarnaast mag Secretary Plus zich vanaf nu officieel ‘Best Workplace’ noemen. Ook Adecco behoort tot de Beste Werkgevers van Nederland.

Great Place to Work is een onafhankelijk instituut dat wereldwijd de kwaliteit van het werkgeverschap en het HR-beleid van organisaties beoordeelt. Hobij is het eerste uitzendbureau in Nederland dat zich een Great Place to Work mag noemen voor onder meer haar uitzendkrachten. Het bedrijf is hiervoor genomineerd door de eigen flexkrachten, afkomstig uit Nederland en Oost-Europa.

Hobij: meer dan een leuke baan
Han van Horen, directeur van Hobij; ‘Dit predicaat zien wij als hét bewijs dat we goed bezig zijn. Bij Hobij hebben we een duidelijke missie: het leven van mensen raken en verbeteren, en organisaties ondersteunen in het behalen van hun doelen door hen met elkaar te verbinden. We bieden onze uitzendkrachten veel meer dan alleen een leuke baan; we bieden ze een platform om zich te ontwikkelen. Zo leveren we een positieve bijdrage aan het leven van mensen in Europa.’

Secretary Plus: vitaliteit medewerkers
Secretary Plus mag zich officieel ‘Best Workplace’ noemen, een kwalificatie die het verdient met een goede score in het kader van het zogeheten Great Place To Work medewerkerstevredenheidsonderzoek. Secretary Plus staat op een 14e plek op de lijst van 311 medium-sized ondernemingen met 50-250 medewerkers.

Algemeen directeur Secretary Plus Nederland, Marion van Happen: ‘Het is een enorm compliment en een duidelijk signaal dat we op de goede weg zijn. We gaan er de komende jaren hard aan werken om the Greatest Place To Work te worden.’ Secretary Plus zegt veel waarde te hechten aan de vitaliteit van haar medewerkers. ‘We streven ernaar dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan, een prettige werksfeer ervaren, zich mentaal en fysiek fit voelen en voldoende energie hebben voor hun privéleven’, aldus Van Happen.

Creyf’s
Creyf’s, onderdeel van uitzendgroep USG People, is de nummer achttien op de lijst van Best Workplaces 2014 van Nederland.

Creyf’s won eerder al de titel Uitzendbureau van het jaar 2013.

Adecco: twee hoge posities
Adecco Group Nederland is erin geslaagd twee posities te realiseren op de lijst van Beste Werkgevers van Nederland. Adecco bezet een 10e plaats op de erelijst, Ajilon een 20e plaats. Dit is vooral te danken aan de beoordeling door eigen medewerkers. Medewerkers van zowel Adecco als Ajilon geven aan veel vertrouwen te stellen in hun werkgever en trots te zijn op het werk dat zij doen.
Adecco stond vorig jaar op nummer 11 in de lijst van Beste Werkgevers 2013 van Great Place to Work in de categorie ‘grote bedrijven en multinationals’.
Monique Onstenk, Director HR bij Adecco Group Nederland: ‘Dat medewerkers zelfs bij moeilijkere marktomstandigheden hun vertrouwen in ons beleid hebben behouden en uitspreken, stemt dankbaar en biedt heel veel perspectief voor de nieuwe groeifase die Nederland tegemoet gaat!’

Dit zijn de 47 organisaties die het predikaat Best Workplaces 2014 hebben gekregen


Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer