Grensoverschrijdende overnames in de uitzendbranche

0

Waar liggen de kansen en risico’s op de internationale fusie- en overnamemarkt? Is dit
hét moment om je slag te slaan?

Alain Dehaze, Ronald Goedmakers en Frank van Gool over de ultieme internationale match. ‘Goede uitzendorganisaties kun je nu voor een aantrekkelijk bedrag over nemen.’

Frank van Gool, directeur/eigenaar van OTTO Work Force, is sinds kort op het overnamepad. In april kocht hij een 60-procentsbelang in de noodlijdende EAR Holding van Empressaria voor het symbolische bedrag van 1 euro. Het was zijn tweede overname in amper drie maanden tijd; in februari had Van Gool Olympia Polen overgenomen en in maart Olympia Duitsland van de failliete Olympia Holding.

Olympia Duitsland is een organisatie met 32 kantoren en een hoofdkantoor in Düsseldorf. 60 Procent van de uitzendkrachten werkt in de logistiek en industrie, 40 procent in administratieve functies. Volgens Van Gool passen buitenlandse overnames goed binnen de strategie van OTTO Work Force.

Lees het gehele artikel in Flexmarkt 2010/6.

Nog geen abonnee?
Neem nu een proefabonnement. Drie nummers voor € 9,99.


Terug naar de inhoudsopgave >

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer