Vuvuzela-terreur kost uitzendkracht baan

2

Een uitzendkracht bij Nedtrain in Haarlem is op staande voet ontslagen, nadat hij de vuvuzela van collega’s in stukken had gezaagd. Dat schrijft het Haarlems Dagblad.

De man, geen voetballiefhebber, wist niet dat de vuvuzela-hype bij het WK voetbal hoorde. Hij merkte wel dat naarmate Nederland verder kwam, de vuvuzela’s vaker te horen waren. Zijn verzoek om het getoeter op  de werkvloer te beperken had geen merkbaar effect.

Afgelopen woensdag sloten collega’s een vuvuzela aan op perslucht, dat volgens de Nedtrain-medewerker vier keer zo hard blaast als een mens. Het geluid was ’s ochtends om acht uur oorverdovend en de man ging door het lint. Hij greep de vuvuzela en zaagde de Zuid-Afrikaanse toeter doormidden.

Nedtrain ontsloeg de uitzendkracht, omdat hij naar eigen zeggen niet voor eigen rechter had mogen spelen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

  1. Nah, maar zijn collega’s mogen wel voor “eigen tuig” spelen?!!?!?
    Tssss, ben blij dat die voetbal ellende voorbij is, nu worden de mensen weer ‘normaal’….

  2. Onzin…hij kan het gewoon aanvechten. als de reden van ontslag “voor eigen rechter spelen” is. Ik denk dat ze gewoon de tewerkstelling hebben beeindigd. Voor ontslag op staande voet is dit te mager.
    Leuke jongens bij Nedtrain!

Reageer