Hays neemt externe inhuur over van a.s.r.

0

Hays en verzekeraar a.s.r. zijn overeengekomen om het gehele inhuurproces van externe professionals te outsourcen naar Hays.

Hays start per 1 april met het Managed Service Programma (MSP) voor verzekeraar a.s.r. De a.s.r.-medewerkers die zich voorheen al bezighielden met het inhuren van externe professionals komen in dienst van Hays. Hays Talent Solutions, het bedrijfsonderdeel dat zich binnen Hays bezighoudt met RPO, MSP en VMS oplossingen, start volgende maand met de uitrol van het MSP programma.

Outsourcing recruitment
Jurgen Jaarsma, Director Talent Solutions: ‘Volledige outsourcing van bedrijfsonderdelen zien we vaak terug bij IT outsourcingstrajecten, maar binnen recruitment is dit in Nederland de eerste keer. We weten dat andere bedrijven die een MSP of RPO overwegen de mogelijkheden en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, dit kan een extra dimensie vormen in hun en onze toekomstige strategie.’

Tendertraject
a.s.r. heeft vorig jaar besloten om haar Bureau Externe Inhuur middels een tendertraject uit te besteden. Eind 2013 is besloten om de MSP aan Hays Talent Solutions te gunnen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer