Humares en Aethon winnen Gouden Gazelle

0

Arbeidsbemiddelaars Aethon en Humares hebben in respectievelijk de regio’s Zuid-Holland en Zeeland een Gouden Gazelle 2013 gewonnen. De bedrijven zijn daarmee de snelst groeiende ondernemingen in de categorieën middelgrote (Aethon) en grote ondernemingen (Humares).

CFO Kees Boot van Humares is trots op de prijs: ‘In een uitdagende, zelfs krimpende markt, hebben wij als arbeidsmarktintermediair de afgelopen jaren een mooie groei gerealiseerd. Daar mogen we heel trots op zijn. De groei is het gevolg van onze sterke strategie, gericht op het (inter)nationaal bemiddelen en opleiden van schaars personeel in de sectoren maritiem, techniek, energie en industrie.’ CEO Patrick van der Ploeg is ervan overtuigd dat Humares bij verbeterende marktomstandigheden weer in staat zal zijn om ook in de toekomst mooie groeicijfers te laten zien.

Eerder al vertelde Aethon-directeur Casper Bannet dat de groei van het bedrijf vooral is bereikt door te focussen op kostenbesparing bij klanten. Andere genomineerden voor de jaarlijkse FD Gazellen Awards uit de sector arbeidsbemiddeling in de regio Zuid-Holland en Zeeland waren: Uitzendbureau De Pooter, ItaQ, TFG Software Development, VONQ, Public Support Group, Skanna Basics Projecten, Fintrex en Agium.

De komende weken maakt het FD ook de winnaars uit de overige regio’s bekend. In december volgt de landelijke prijsuitreiking.

Lees ook: Flexondernemers genomineerd voor FD Gazellen

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer