In Person neemt Tocontinyou over

0

In Person neemt vanaf 1 april 2015 Tocontinyou Mobiliteit & Outplacement over.

Tocontinyou heeft onder meer de afgelopen jaren succesvolle mobiliteitstrajecten heeft gerealiseerd met klanten als Douwe Egberts, Sitel en Heisterkamp. Vanaf 1 april gaat Tocontinyou verder met haar dienstverlening onder de naam In Person.

In Person breidt met de overname haar dienstverlening uit om in te spelen op de veranderende vraag van inleners. Michiel Pot, CEO In Person zegt in een toelichting: ‘We merken al geruime tijd dat de flexibele vraagstukken van organisaties steeds breder en diepgaander worden. Daarbij laten recente voorbeelden bij V&D en Blokker zien dat mobiliteitsvraagstukken zeer actueel en urgent zijn. Met de overname van Tocontinyou nemen we niet alleen een organisatie over met hetzelfde DNA, maar zorgen we vooral voor een belangrijke strategische en kwalitatieve toevoeging aan onze dienstverlening.’

Bron: In Person

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer