ING positief over grote uitzendbedrijven

0

De Nederlandse uitzendsector staat nog maar aan het begin van de herstelperiode, zo stellen de analisten. ING geeft een positief (verhoging koersdoel) aan de financiële markt voor zowel Randstad, USG People als Brunel International.

USG People: hefboom

Volgens een analist van ING is de markt ’te voorzichtig’ omdat men zou twijfelen aan het herstel van de uitzendbranche. Zo zou de (financiële) markt de ‘operationele hefboom’ van uitzender USG People onderschatten.  Van USG People in op de aantrekkende economie veel verwacht en ING ziet het herstel van de branche in het laatste kwartaal als een goed teken. ING heeft het koersdoel bijgesteld van 9 euro naar 13,50 euro en het advies is verhoogd van ‘Houden naar Kopen.

Randstad: versnelde winstgroei
ING waardeerde ook het koersdoel van Randstad op van 55,50 naar 61,00 euro. Volgens analisten presteerde het fonds het afgelopen kwartaal ondermaats en is koersstijging met dubbele cijfers mogelijk dankzij versnelde winstgroei.

Brunel: goede resultaten
ING verwacht ook goede resultaten over het vierde kwartaal van 2013 en voorziet groei van Brunel in Nederland. Het koersdoel is dan ook bijgesteld van 50 naar 53 euro.

Randstad sloot dinsdag 2,6 procent hoger op 47,13 euro, terwijl Brunel en USG People respectievelijk 0,8 en 5,2 procent plusten op 44,50 en 11,28 euro.


Bron: deaandeelhouder.nl


Lees ook:

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer