Investeringsmaatschappij neemt belang in Consolid

0

Scheybeeck Investments neemt belang van 35% in uitzend- en detacheringsbureau Consolid uit Amsterdam.

Scheybeeck Investments wil Consolid in staat stellen om niet alleen autonoom maar ook middels acquisities versneld te groeien. De dagelijkse leiding blijft volledig in handen van de heren Arian Mortier en Dennis Mortier.

Dennis Mortier, directeur Consolid: ‘Door de samenwerking met Scheybeeck Investments verbeteren wij onze financiële positie en kunnen wij inhoud geven aan onze groeiambitie. Schaalvergroting is immers noodzakelijk om mee te kunnen blijven spelen op het hoogste niveau van de uitzendmarkt.’

Consolid is een uitzend- en detacheringsbureau gespecialiseerd in Vervoer en Veiligheid. Dagelijks werken zo’n 1.500 vakmensen bij bedrijven in het personen- en goederenvervoer, railvervoer, automotive, en in de veiligheidsbranche. Consolid is gevestigd op 8 locaties en 2 in house vestigingen waar 100 medewerkers bemiddelen tussen de vraag vanuit bedrijven en het aanbod aan kandidaten.

Consolid bezet de 29e positie in de Flexmarkt Omzetranglijst 2013 met een omzet van 43,47 miljoen euro vorig jaar.

Bron: Scheybeeck/Consolid

Lees ook: Consolid start failliet HR Garage door

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer