Japanse wordt CEO for One Month 2015’ bij Adecco

0

Adecco Group heeft vandaag bekend gemaakt dat Ayumi Kunori de ‘CEO for One Month 2015’ van Adecco Group wordt.

De 21 jarige Japanse krijgt de kans van haar leven om aan de zijde van Group CEO Alain Dehaze te proeven hoe het is om een multinational met een omzet van € 20 miljard met 32.000 werknemers in 60 landen te leiden.

Als Adecco’s ‘CEO for One Month’, mag Ayumi Kunori van 15 september tot 15 oktober zichzelf bewijzen door deel te nemen aan internationale business reviews, publieke evenementen en bijeenkomsten met klanten. Aan het einde van de CEO ‘stage’ krijgt ze de volgende trede op haar carrièreladder aangeboden: een baan bij Adecco die aansluit op haar vaardigheden, ervaring en passie.

Bootcamp
De selectie van de kandidaten voor de editie van dit jaar van ‘CEO for One Month’ begon in februari. 18.000 kandidaten van over de hele wereld werden onderworpen aan een eerste screening. 34 werden er uitgekozen om te werken aan de zijde van hun landelijke Adecco Country Manager. De beste 10 werden vervolgens uitgenodigd om naar Madrid te komen voor de laatste uitdaging: de ‘CEO for One Month’ boot camp. Onder hen een Nederlander, Dick Boreel. Ayumi Kunori kwam daar als winnaar uit de bus. ‘Het was een hele zware en spannende uitdaging om mee te doen aan het ‘CEO for One Month’ initiatief”, zei Ayumi Kunori. “Ik had nooit gedacht dat ik zo ver zou komen. Ik daagde mezelf stap voor stap uit om de doelstellingen te behalen, en het is me gelukt.’

Way to Work-programma
Het Way to Work-programma van Adecco is bedoeld om jonge mensen te helpen waardevolle bekendheid op de banenmarkt te verkrijgen, hun inzetbaarheid te vergroten en hun carrièrevooruitzichten te verbeteren. Het programma biedt loopbaanbegeleiding en werkgerelateerde trainingsmogelijkheden. Alleen al in 2015 zijn wereldwijd meer dan 2.000 stageplaatsen en leerwerkplekken aangeboden aan jonge mensen. ‘CEO for One Month’ biedt een selecte groep van getalenteerde jongeren de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en unieke werkervaring op te doen aan de zijde van leden van Adecco’s topmanagement.

Bron: Adecco

Lees ook: Omzetgroei voor Adecco

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer