Uitbreiding directie HOBIJ

0

HOBIJ breidt de directie uit met een operationeel directeur. Per 1 oktober start de 43-jarige Lianne Struik als COO, en vormt zij samen met CEO en eigenaar Han van Horen de directie van HOBIJ.

Lianne Struik heeft dertien jaar bij Randstad gewerkt in diverse functies, waaronder die van regiodirecteur. Momenteel werkt zij nog bij Mediq Apotheken als regiodirecteur. ‘Ik werk nu drie jaar bij Mediq en ik merk dat ik de dynamiek van de uitzendbranche enorm mis’, vertelt Lianne Struik. Dit is een prachtige uitdaging en ik kan niet wachten om samen met Han, het MT, de staf en de rest van het HOBIJ-team uiting te geven aan de missie van HOBIJ: Never stop growing!’

Sinds het vertrek van zijn voormalige compagnon op 1 januari 2007, voerde Han van Horen alleen de directie. ‘Uiteraard is er de ondersteuning van een sterk managementteam, maar vooral de laatste jaren was ik wel erg veel ballen in de lucht aan het houden’, legt hij uit.

‘Voorkeur voor vrouw’
‘Met 2.000 flexkrachten en een omzet van meer dan 50 miljoen euro, krijgen we langzaam maar zeker een omvang die vraagt om een andere manier van aansturing’, vervolgt Van Horen. ‘Zaken als performancemanagement en leanmanagement spelen daarbij een cruciale rol. We zochten dus iemand die ervaren is op dit gebied en past binnen een ondernemend mkb-bedrijf waar daadkracht en veel energie gevraagd zijn. Vooraf hebben we met elkaar uitgesproken dat de voorkeur, bij gelijke geschiktheid, uitgaat naar een vrouw omdat er binnen de directie, het MT en de staf geen vrouwen vertegenwoordigd zijn. Aangezien er wel veel vrouwen werken binnen ons bedrijf, wilden we deze verhouding graag meer in evenwicht brengen.’

Bron: HOBIJ

 

Lees ook: HOBIJ opent derde kantoor in Polen

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer