José Brenninkmeijer directeur ManpowerGroup Nederland

0

José Brenninkmeijer (44) is per 1 april 2017 benoemd tot algemeen directeur van ManpowerGroup Nederland. Brenninkmeijer volgt Jilko Andringa op, die nu nog deze functie vervult naast zijn rol als President Northern Europe van ManpowerGroup.

Brenninkmeijer zal verantwoordelijk zijn voor alle ManpowerGroup-merken – Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management.

Brenninkmeijer was de afgelopen twaalf maanden actief als commercieel en operationeel directeur bij ManpowerGroup. Voordat zij bij het bedrijf begon, werkte de directeur in strategische rollen en als consultant voor verschillende organisaties – waaronder Getronics en KPN Consulting, waar ze vicepresident was.

Brenninkmeijer zegt in een toelichting op haar benoeming: ‘Ik ben er trots op dat ik een organisatie kan leiden die mensen helpt bij het vinden van betekenisvol en duurzaam werk in een wereld waar de behoefte aan vaardigheden snel verandert. Ik zie ernaar uit te werken met het getalenteerde team van ManpowerGroup om bedrijven te laten slagen en nog meer mensen aan het werk te krijgen in Nederland.’

Bron: ManpowerGroup Nederland

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer