Kardol en Damhuis in directie Actief Groep

0

De Actief Groep, die onlangs Tence Inzetbureau en Tence Payroll overnam van Vebego, heeft haar directieteam versterkt. Per 1 oktober start Ronald Kardol als Algemeen Directeur. Hans Damhuis, Financieel Directeur, is sinds augustus werkzaam voor de Actief Groep.

Ronald Kardol kent de Nederlandse uitzendmarkt. Vanaf 2009 was Kardol algemeen directeur bij Creyf’s Uitzendbureau (onderdeel USG People). Daarvoor was hij algemeen directeur van ASA Student en sales directeur van Vedior Nederland.

Hans Damhuis heeft ruim negen jaar ervaring in de personele dienstverlening bij USG People. Als financieel directeur was hij onder andere werkzaam voor USG Restart en Het Vakcollege. De laatste jaren bekleedde hij deze functie binnen de directie van Creyf’s Uitzendbureau.

De Actief Groep is een snel groeiend uitzendbureau in België. Zij zette in augustus 2014 haar eerste stappen in Nederland met de overname van TiP personeelsdiensten. Dankzij de recente overname van Tence Inzetbureau kan een belangrijk deel van de Nederlandse markt bediend worden.
De aanstelling van de nieuwe directieleden ondersteunt naar eigen zeggen de ambitie van de Actief Groep om binnen afzienbare tijd door te groeien naar een top 10 positie op de Nederlandse markt.


Bron: Tence Inzetbureau

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer