Luba, Match4U en StudentenWerk in de prijzen

0

Luba Uitzendbureau is dit jaar als winnaar uit de bus gekomen bij de verkiezing van Uitzendbureau van het jaar. Match 4U Uitzendbureau mag zich MKB Uitzendbureau van het jaar noemen en StudentenWerk is winnaar van de titel Flexspecialist van het jaar.

Het is voor alledrie de uitzendorganisaties de eerste keer dat zij de titel in de wacht slepen.

Gespecialiseerde uitzenders scoren beter

Bij de verkiezing wordt een onderscheid gemaakt tussen grote, generieke uitzenders, MKB-uitzenders en uitzendbureaus die zich op een specifieke doelgroep of branche richten. Dit resulteert in drie verschillende titels. Uitzendbureaus in de categorie flexspecialist werden dit jaar beter beoordeeld in vergelijking met de generieke of MKB-uitzendbureaus. De genomineerde flexspecialisten behaalden een gemiddeld eindcijfer van 7,23. De genomineerden voor de titel MKB Uitzendbureau van het jaar behaalden een gemiddeld eindcijfer van 7,18. In de categorie Uitzendbureau van het jaar was het gemiddelde eindcijfer een 6,89.

Uitzendbureau van het Jaar

De verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’ is een initiatief van CTB Flex en Q&A Research & Consultancy in samenwerking met de brancheverenigingen ABU en NBBU. In 2011 waren Creyf’s, Careermaker en Uitzendbureau 65plus de winnaars.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer