Luba Uitzendbureau neemt Vallei Personeel over

0

Luba Uitzendbureau heeft Vallei Personeel, een generiek uitzendbureau met een sterke positie in de regio Veenendaal/Ede, overgenomen.

De overname betekent voor Luba een vergroting van haar landelijke dekking.

Vallei is in 2013 gestart door Peter Thoutenhoofd. Hij en zijn team hebben de afgelopen vijf jaar een solide onderneming opgebouwd met een sterke marktpositie in de regio Veenendaal/Ede. Peter Thoutenhoofd blijft directeur van Vallei en zoals altijd actief in de dagelijkse operatie.
Thoutenhoofd: “Vallei kan zich als onderdeel van een groter geheel nog beter focussen op een verdere uitbouw van de onderneming. Wij kunnen ons zo maximaal op onze klanten en flexwerkers richten. Daar doen we het voor.”

Johan Doornenbal, directeur Luba Groep: “Met de mensen van Vallei was er vanaf het eerste moment een heel goede klik. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan en weet zeker dat wij aan onze ervaring van 50 jaar weer nieuwe inzichten vanuit Vallei mogen toevoegen die ons verder brengen.”

Bron: Luba Groep

Lees ook: Luba neemt SWA over

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer