Maintec investeert in Spaanse krachten

0

Detacheerder Maintec gaat samenwerken met lasschool Imos in Spanje. Door de samenwerking kan Maintec technisch personeel met de juiste certificaten inzetten op de Nederlandse markt.

Directeur Wout Oosterhof van Maintec Nederland: ‘Het is op de Nederlandse markt nog steeds moeilijk om de juiste technische specialisten te vinden. Zeker in de metaalbewerking worden heel specifieke certificaten gevraagd voor laswerkzaamheden. Onze internationale organisatie is heel goed in staat om mensen met de juiste vaardigheden te vinden, maar zij hebben niet altijd de juiste certificaten in hun bezit.’
Door de samenwerking met Imos komt daar nu verandering in. Naast het opleiden en certificeren van vakkrachten kan Imos vanuit haar netwerk een rol spelen bij het rekruteren en selecteren van vaklieden in de metaalsector.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer