Maintec lanceert website voor de automotive sector

0

Maintec heeft deze week een nieuwe website gelanceerd, specifiek gericht op bedrijven en professionals in de automotive sector.

Maintec, onderdeel van Humares, is specialist in het detacheren van technisch vakpersoneel en leerlingen in de techniek.
Maintec Automotive is een snel groeiend onderdeel van Maintec, dat opereert sinds 2014 en inmiddels substantieel bijdraagt aan het resultaat van Maintec.

Wout Oosterhof, directeur van Maintec Nederland, over de nieuwe website www.maintec-automotive.nl: ‘Maintec is gespecialiseerd in het detacheren van voornamelijk technisch personeel, in ‘Blue Collar’ functies op niveau 3/4. In de automotive sector is onze dienstverlening breder. Daar richten wij ons op personeel voor de gehele branche. Niet alleen technici, maar ook commercieel en administratief personeel en professionals voor managementfuncties. Bij Maintec Automotive gaat dit veelal op basis van Werving & Selectie. Met deze nieuwe site kunnen wij beter tot uitdrukking brengen dat wij ook bemiddelen in niet-technisch personeel en dat wij een betrouwbare partner zijn voor recruitmentopdrachten in de gehele automobielsector tot en met de hogere managementposities.’

Bron: Maintec

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer