Henk Geurtsen start Experts in Flex

0

Henk Geurtsen heeft per 1 juni 2016 zijn belang in FlexKnowledge verkocht en gaat verder onder de naam Experts in Flex, een nieuw adviesbureau in de flexbranche.

In een toelichtend persbericht stelt Geurtsen: Experts in Flex zal zich blijven focussen op de steeds complexere wet- en regelgeving, door deze goed te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Hierdoor kunnen besparingen en efficiency voor intermediairs worden gerealiseerd en d.m.v. audits en het up to date houden van de processen worden voorkomen dat bij er controles door bijvoorbeeld de SNCU of Belastingdienst forse naheffingen en boetes opgelegd worden.

Rekentool transitievergoeding
FlexKnowledge en Experts in Flex blijven op het gebied van de transitievergoeding samenwerken. Henk Geurtsen is grotendeels de ontwikkelaar van de tool waarmee voor de flexbranche de transitievergoeding op de juiste manier vastgesteld kan worden. Ook toekomstige wetswijzigingen en jurisprudentie zullen door Henk Geurtsen in deze rekentool transitievergoeding worden verwerkt.

Bron: Henk Geurtsen

Lees ook: Je eigen uitzendbureau starten? Kies een niche!

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer