Manpower werkt samen met UWV en Schoevers

0

Door een samenwerking tussen uitzendorganisatie Manpower, opleidingsinstituus Schoevers het het UWV, zijn vijftien werkloze dames opgeleid tot secretaresses met ervaring.

De dames doorliepen het duurzaam leer- en werktraject. Zij gingen met behoud van uitkering twee dagen per week naar school en liepen daarna zes weken stage op een stageplek verzorgd door Manpower.

De vijftien secretaresses hebben het diploma Office Assistent behaald. Irette van Lier, key accountmanager Overheid Manpower: “Met dat resultaat zijn het waardevolle potentiële nieuwe werknemers, voor wie wij dan ook graag een jaarcontract regelen.” De werkgever die hen een baan aanbiedt krijgt een bonus in de vorm van een door Schoevers verzorgde en door Manpower betaalde vervolgopleiding tot secretaresse op mbo-3 niveau.
 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer