ManpowerGroup lijft ISense ICT in

0

ManpowerGroup heeft een meerderheidsbelang verworven in detacheerder ISense ICT.

ManPower laat weten met de deal het professional segment nog meer groeipotentieel te willen realiseren.

Detacheren it-professionals
ISense ICT professionals is gespecialiseerd in het detacheren en deta-vast aanbieden van  hoogopgeleide it-professionals. ISense is gevestigd in Gouda en Eindhoven. Adriënne Warso en Vincent Day, Managing Directors bij iSense, blijven het dagelijkse management voeren, dat onder eigen vlag blijft opereren. Directeur van ManpowerGroup Nederland, Jilko Andringa draagt de eindverantwoordelijkheid voor de gezamenlijke onderneming.

Experis IT
ManpowerGroup ziet de samenwerking als een waardevolle toevoeging aan de bestaande diensten van Experis IT, onderdeel van ManpowerGroup. Experis Nederland opereert binnen de marktsegmenten engineering, finance, it en professional management assistance. Experis is een landelijk opererende organisatie met vijf locaties.

Salarisprofs
In maart van dit jaar verwierf ManpowerGroup ook een meerderheidsbelang in Salarisprofs, aanbieder van salarisadministratie, detachering en payroll consulting. Andringa: ‘Expansie door overnames is geen doel op zichzelf, maar we focussen ons wel sterk op groei. De arbeidsmarkt is volop in beweging, innovatie en marktpositie zijn dan van cruciaal belang. Wij zijn er zeker van dat we met de twee meerderheidsbelangen nog competitiever kunnen opereren dan we al deden.’

Lees ook: Manpower volledig eigenaar van WDC

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer