NVUB-bestuurders stappen op

0

Voorzitter Rendert Algra en bestuurssecretaris Paul Bremmer trekken zich terug uit het bestuur van de NVUB. Directe aanleiding is dat minister Asscher geen dispensatie heeft toegekend aan de Continu-flex-cao.

Door het niet dispenseren van de ContinuFlex-cao kent de cao nog te weinig deelnemers. ‘Met onvoldoende volume kan de transferpool, die moet zorgen voor het door-bemiddelen van werknemers die hun baan verliezen, niet rendabel worden ingezet.’ stelt voorzitter Rendert Algra.
Voor hem en bestuurssecretaris Paul Bremmer is dit aanleiding om zich op een andere manier te gaan inzetten voor meer werkzekerheid voor flexwerkers. Zij trekken zich terug uit het bestuur van de NVUB.
Het bestuur NVUB betreurt het vertrek van Bremmer en Algra. De voorzittershamer wordt overgenomen door vice-voorzitter Maarten Wienbelt.

NVUB

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer