ManpowerGroup neemt Ciber Nederland over

0

ManpowerGroup heeft vandaag een koopovereenkomst getekend met de Nederlandse tak van it-bedrijf Ciber.

Met de transactie verstevigt ManpowerGroup zijn ICT-mogelijkheden in Nederland en vult het naar eigen zeggen de organische groei van het Experis-merk aan. Experis is het deel van ManpowerGroup dat zich bezig houdt met professionele detachering en arbeidsmarktoplossingen op projectbasis.

Meer dan tien jaar actief

Ciber Nederland is al meer dan tien jaar actief. De ruim 400 medewerkers zullen overgeheveld worden naar ManpowerGroup zodra de transactie afgerond wordt. De verwachting is dat dit halverwege juni, na goedkeuring op alle regelgeving, zal gebeuren.

Vraag naar ICT-professionals

Jilko Andringa, president van ManpowerGroup Noord-Europa zegt in een toelichting op de overname: ‘snelle vooruitgang in technologie betekent dat er meer vraag dan ooit is naar goede ICT-professionals. Deze ontwikkeling stelt ons in staat om onze diensten uit te breiden en nog meer ICT-talent aan onze klanten kunnen bieden.’

Bron: ManpowerGroup

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer