ManpowerGroup neemt Salarisprofs volledig over

0

ManpowerGroup is voor 100% eigenaar geworden van Salarisprofs, de specialist in het detacheren, werven en selecteren van salarisprofessionals.

Manpower was sinds 2014 al mede-eigenaar van Salarisprofs, maar het meerderheidsbelang heeft nu plaatsgemaakt voor volledig eigenaarschap.
ManpowerGroup wil hiermee haar aanbod op het gebied van financiële dienstverlening en financial professionals verbreden.

Tekort aan financial professionals

Salarisprofs liet de afgelopen jaren een omzetgroei zien van meer dan 25% op jaarbasis. “Ook 2018 zijn we erg goed begonnen. Ondanks dat er pas vier maanden voorbij zijn, lijkt een groei van minimaal 25% realistisch”, zegt Esther van der Born, directeur bij Salarisprofs. “We zien dat er momenteel een groot tekort is aan financial professionals. Dit betekent echter niet dat we op onze lauweren rusten. Alleen door nu – en in de toekomst – de juiste kandidaat aan opdrachtgevers te koppelen, kunnen wij succesvol blijven. Daarnaast delen wij graag onze kennis met de markt door middel van opleidingen en trainingen. Hiermee leveren wij een goede inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van salarisadministrateurs in Nederland.”

Experis Nederland

Salarisprofs is hét detacherings-, wervings- en selectiebureau op het gebied van salarisadministratie en bemiddelt tussen opdrachtgevers en salarisadministrateurs. Daarnaast verzorgt zij opleidingen en trainingen binnen het vakgebied. Salarisprofs werkt hierbij intensief samen met Experis Finance, de detacheringsspecialist voor financiële professionals. Beide organisaties maken deel uit van het label Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup. Salarisprofs heeft gemiddeld 75 interim salarisadministrateurs aan het werk bij diverse opdrachtgevers.

Bron: ManpowerGroup

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer