Payroll Select-oprichter Rick Simons koopt aandelen terug

0

Payroll Select-oprichter Rick Simons koopt de aandelen in zijn bedrijf terug. Hiermee is Simons weer 100% eigenaar van de onderneming en zal Payroll Select de groeistrategie de komende jaren zelf verder vorm geven.

Simons koopt, middels een herfinanciering, het gewone aandelenbelang van ABN AMRO Participaties in Payroll Select Groep terug.

Payroll Select en ABN AMRO Participaties zeggen terug te kijken op een geslaagde samenwerking, waarin de onderneming in staat is geweest een succesvolle ‘buy-and-build-strategie’ uit te voeren.

ABN AMRO Participaties heeft in 2015 een minderheidsbelang genomen in de groep, destijds met een omzet van circa 150 miljoen euro, met als doel de onderneming te helpen sneller te groeien onder andere door het doen van overnames. Deze strategie is effectief  gebleken: de onderneming heeft sinds de participatie drie overnames gedaan en deze succesvol geïntegreerd. In 2017 heeft de groep een omzet gerealiseerd van ruim 250 miljoen euro met een sterke winstgevendheid.

Voor de komende jaren verwacht Simons verdere groei van de omzet en rentabiliteit, waarbij  de focus zal liggen op service en kwaliteit in het ontzorgen van klanten alsmede verbreding van dienstverlening waarbij technologische innovatie centraal zal staan. Simons sluit nieuwe overnames niet uit.

Bron: Payroll Select

Noot van de redactie: volgens de Flexmarkt Omzetranglijst 2018 – die begin juni verschijnt – heeft de Payroll Select Groep in 2017 een omzet behaald van 253,3 miljoen euro. Dat betekent een lichte omzetdaling, aangezien de omzet in 2016 nog 257,6 miljoen euro bedroeg. Payroll Select bezet de 15e positie in de Flexmarkt Omzetranglijst top-100 2018.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer