Marktleider Zvoove neemt Planbition over

0

Zvoove, dat softwareoplossingen biedt voor de uitzendbranche, neemt Planbition uit Nijmegen over.

Dankzij deze overname breidt Zvoove zijn IT-aanbod uit met de meest flexibele oplossing voor personeelsplanning en tijdregistratie. Planbition is momenteel al operationeel in zestien landen en de overname opent de deur naar de overige Europese landen waar Zvoove actief is.

Planbition is een cloud-gebaseerde workforcemanagement-oplossing voor klanten als Olympia, Timing, Actief Werkt!, Young Capital en Adecco wereldwijd. Klanten gebruiken Planbition voor planning, tijdsregistratie en selfservice, voor hun eigen medewerkers en van hun klanten. De software sluit via standaard API’s en -interfaces aan op andere ERP-, salaris- en facturatieplatforms.

De strategische overname volgt op eerdere Nederlandse overnames van HelloFlex en RecruitNow verleden jaar en van Pivoton in 2022.

Lees ook: RecruitNow treedt toe tot marktleider Zvoove Group

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer