Martin Staats associate bij Professionals in Flex

0

Per 18 februari 2014 treedt Martin Staats toe als associate bij Professionals in Flex. Met het toetreden van Staats wil Professionals in Flex haar propositie versterken met advies over publiek-private samenwerking en aanbestedingsprocedures.

Daarnaast vergroot Professionals in Flex hiermee haar kennis op het gebied van flexibele personeelsplanning in de publieke sector.
Staats – begonnen bij Randstad – is al meer dan 20 jaar actief in het veld van arbeidsmarkt- en personele vraagstukken. Verder heeft Staats zich gespecialiseerd in arbeidsmarktvraagstukken in relatie tot de publieke sector. Zijn ervaringen met de publieke sector liggen op zowel gemeentelijk, provinciaal, landelijk als Europees niveau, zowel op publiek/bestuurlijk als op ambtelijk gebied.

Partner Patrick Hustinx: ‘Veel MKB-ondernemers in de flexbranche vinden toeleveren aan en samenwerken met de publieke sector echter complex en daarom een stap te ver. Staats laat zien dat publiek-private samenwerking met gemeenten en samenwerken met onderwijs ook prima kan voor MKB-flexondernemingen.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer